Blog

Top 5 beste sneakermerken

Sneaker, tegenwoordig niet meer weg te denken onder onze outfit! Waar dit tot enkele jaren voor veel mensen nog veel te casual en sportief was, zien we ook dat op kantoren steeds vaker wordt gekozen voor een jeans, overhemd en paar nette sneakers. Dus ben jij een echte sneaker liefhebber, dan zijn dit de top 5 beste sneakermerken van dit moment.

1. Nike

De onbetwiste nummer één als het gaat om sportieve schoenen, is natuurlijk Nike! Dit bekende merk heeft niet alleen ontzettend veel soorten schoenen, maar je kunt er in principe je volledige sportoutfit vinden. Van voetbalschoenen tot een tennisracket. Juist dit maakt Nike zo ontzettend populair.

2. Adidas

De sportschoenen van Adidas zijn een welverdiende nummer twee in deze lijst met 5 beste sneakermerken van dit moment. Vooral de Adidas superstar is al sinds jaar en dag het vlaggenschip van dit immense sportmerk. Toch kun je ook voor een mooi trainingspak bij Adidas terecht. Dus ben jij op zoek naar een paar mooie sneakers, neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment van deze sportgigant.

3. Puma

Puma is helemaal terug van weggeweest. Waar Puma in de vroegere jaren vooral was van de voetbalschoenen, hebben ze nu een breed scala aan artikelen. Zo kun je met enige regelmaat nieuwe modellen bewonderen in de nieuwe collectie die ze op de markt brengen, maar ook je favoriete paar uit de Puma sneakers sale scoren behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

4. New balance

New balance is veel meer dan alleen één van de beste sneakermerken. Ondanks het feit dat ze te gekke schoenen hebben, vind je naast deze schoen in bijna iedere schoenenwinkel ook ontzettend veel te gekke sportkleding van dit populaire merk.

5. Asics

Last but not least in deze lijst zijn de schoenen van het bekende merk Asics. Deze schoenen zijn al jarenlang onverminderd populair. Het merk is een van oorsprong Japans en al volledig ingeburgerd in de rest van de wereld. Niet voor niets wordt deze schoen door miljoenen mensen met veel plezier gedragen en is dit niet te vergeten één van de meest gedragen hardloopschoenen ter wereld. Dat hebben die japanners toch maar even goed gedaan, vind je niet?